Musikskoledage i Tivoli i maj

Musikskolen deltager traditionen tro i de årlige Musikskoledage i Tivoli med flere musikalske indslag

Lørdag og søndag d. 25. og 26. maj mødes musikskoleelever, lærere og forældre fra hele landet for 30. år i træk til musikskoledage i Tivoli.

Fra Fredensborg musikskole deltager om lørdagen sangskriver, Smilla Nukaka Harrishøj i Orangeriet kl. 12.00-12.30
Jazzy Rocky i WoodHouse kl. 12.10-12.40.
Søndag spiller Fredensborg musikskoles guitarorkester kl. 14.30-15.00 i Salon 2.

Når indgangen til Tivoli er betalt, kan man forvente en festlig weekend med masser af musik og god stemning fra alle scener i caféer, restauranter, kroge og hjørner i den gamle have, hvor der er fri adgang til alle koncerterne inde i haven. God fornøjelse!