Sommerkoncerter

Mandag d. 12. juni kl. 18.00 i Buen, Fredensborg skole:

Sommerafslutningskoncert med Jonas Dahlins elever. Alle er velkomne, der er fri entré

Onsdag d. 14. juni kl. 19.00, Fredensborg Gl. Bio:

Sommerkoncert med Randi Pontoppidans elever. Alle er velkomne, der er fri entré

Lørdag d. 17. juni kl. 14.00 i Buen på Fredensborg Skole Benediktevej

Henriette Madsens klaverelever sørger for en sjov og hyggelig eftermiddag, hvor afslutningen på musikskoleåret markeres med en masse dejlig klavermusik. Koncerten spilles af store og små pianister i afslappede rammer, og man kan høre alt fra Blues og klassiske mestre, som Grieg og Smetana, over songwriter og egne kompositioner, til Disney og fine små børnesange.

Afslutningen er for klavereleverne, deres familier og venner samt andre interesserede, der er fri entré.

Onsdag d. 20. juni kl. 19.00, Fredensborg Gl. Bio.

Mette Margrethe Madsens elever medvirker ved en hyggelig koncertaften i smukke omgivelser. Elever fra Fredensborg og Kokkedal vil sætte sig ved flyglet og vise, hvad de har lært gennem skoleåret. Vel mødt!